Facebook Instagram

Záměrné lhaní plukovníka Chlíbka v přímém přenosu


Když si pustíte aktuální reportáž ČT ze 14. 3. 2019 na https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2759993-oslabene-podniky-hlad-po-vakcinach-a-pretizene-laboratore-spalnicky-se-dal-siri (od 2:28, MUDr. Michaela Svobodová), dozvíte se, že „Lidé, kteří již zažili éru očkování, tak tam zpravidla asi tak ta čtvrtina, co jsme teda viděli, podle našich zkušeností, co jsme vyšetřovali, nemá dostatečnou hladinu protilátek.“ Dozvíte se také, že nejvíce nakažených je ve věku 35 až 44 let. No a co nám řekl v únoru v přímém přenosu vědecký sekretář České vakcinologické společnosti a člen NIKO plukovník Chlíbek? (od 54:36 https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/219411030520006):

Dotaz z publika: „Kdybyste naočkovali 100 % dětí, můžete zaručit, že ty epidemie tady v Čechách nebudou?“

Odpověď plukovníka Chlíbka: „Samozřejmě to zaručit můžeme.“ !!!

Jak člověk, který záměrně lže a je prokazatelně spojen s milionovými finančními toky od farmaceutických firem (https://www.poockovani.cz/kocko/001_Cesti_vakcinologove_a_dcery.jpg), může být členem Národní imunizační komise Ministerstva zdravotnictví, která za zavřenými dveřmi a zcela svévolně rozhoduje o očkovací politice v České republice? Mohou být rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví v otázce očkování vůbec důvěryhodná? Neměli by občané České republiky důrazně vyžadovat, aby o něčem tak důležitém, jako je systém povinného očkování, rozhodovali lidé, kteří jsou zcela nezávislí, důvěryhodní a záměrně nelžou? Nebo snad může Chlíbek tvrdit, že před měsícem netušil, že epidemie se šíří především mezi dospělými, kteří byli očkovaní, když o tom spolu s dalšími kritiky očkování informujeme veřejnost již řadu měsíců a on má k dispozici vědecké studie a statistiky?

Propagátoři očkování se před veřejností snaží zatajit, že celý systém očkování proti spalničkám selhává, a z takzvaných „odmítačů očkování“ uměle vytvořili viníky této situace. Současně toho zneužívají k tomu, aby ve společnosti vzbuzovali vůči „odmítačům očkování“ nenávist, a ospravedlnili tak neustálé zvyšování represí ze strany státních úřadů. Další komentář k epidemiím spalniček naleznete v článku Co nemělo zaznít v pořadu Máte slovo.