Facebook Instagram

Bolívie v čele se svým prezidentem oficiálně spustila účinnou léčbu covidu a postavila se tak koronavirovému šílenství


Odvážný bolívijský prezident Luis Arce Catacora se postavil diktátu nadnárodních farmaceutických koncernů a globalistických organizací a ratifikoval nové zákony, mimo jiné zákon č. 1351, který reguluje vývoj, marketing, dodávky a správu CDS (roztok oxidu chloričitého) v celé Bolívii. Zákon již dříve schválily obě komory bolívijského parlamentu. CDS je totiž vysoce účinný lék na covid bez vedlejších účinků s průměrnými výrobními náklady 1 Kč na jednoho nemocného. A tedy noční můra farmalobby a výrobců vakcín. Tento lék již používá více než 3 500 lékařů ve dvaceti zemích Latinské Ameriky a existuje řada vědeckých studií potvrzujících jeho bezpečnost a účinnost při léčbě koronaviru.


Bolívie je tak první země, která se vymanila z vydírání světových organizací, které se snaží přeformátovat svět pomocí koronakrize například zaváděním covid pasů či vynuceným očkováním pod výhrůžkou omezení volného pohybu. Česká republika přitom již domluvila objednávku dvou milionů genetických vakcín od firmy Pfizer. Genetických vakcín, jež lidský organismus přinutí vyrábět proteiny, které budou ten samý organismus nutit k imunitní reakci. Mechanismus v podstatě autoimunitních onemocnění, jež se může stát časovanou bombou, která se projeví teprve za několik let. Je to hra s genetickou Pandořinou skřínkou. Genetické vakcíny dosud nebyly nikdy schváleny pro použití a nyní je chceme napíchat najednou do milionů obyvatel naší země?


Nedopusťme, aby ve jménu „pseudo-neléčitelnosti“ a „pseudo-nebezpečnosti“ koronaviru došlo k jakémukoliv omezování osobních svobod a nucení k hazardu se zdravím celé populace. Covid je onemocnění léčitelné lékem, který si může připravit každý sám doma (další podrobnosti viz článek Žaloba na lékařský systém v ČR z důvodu odmítání účinné léčby onemocnění covid, jež se běžně používá v zahraničí, a kterou může užívat každý).

 

Václav Hrabák
poockovani.cz

 

 

 

odkazy:

Žaloba na lékařský systém v ČR z důvodu odmítání účinné léčby onemocnění covid, jež se běžně používá v zahraničí, a kterou může užívat každý vaclavhrabak.cz/zaloba-na-lekarsky-system-z-duvodu-odmitani-lecby.html

Skutečná léčba na covid existuje. Proč ji nezačít používat? vaclavhrabak.cz/skutecna_lecba_na_covid_existuje.html

video z Bolívie www.facebook.com/oteromarcelo.lp/videos/724408638195082/

komentář k videu: www.facebook.com/groups/645124286396033/permalink/700951204146674/