Facebook Instagram

Dokumentární film Epidemie Svobody v Ponrepu a beseda s Dr. Ludmilou Elekovou a Václavem Hrabákem – 3. červen – Mezinárodní den poškozených očkováním


(AKTUALITA ! – film Epidemie svobody je možné shlédnout na DAFILMS.CZ https://dafilms.cz/film/10187-epidemie-svobody)

Od 20:00 hodin vás zveme do Kina Ponrepo. Na úvod proběhne beseda s hosty MUDr. Ludmilou Elekovou a Václavem Hrabákem k mezinárodnímu dni a poté (cca 20:30) můžete shlédnout film režisérky Terezy Reichové „Epidemie svobody“. Vstupné: 80 Kč, důchodci a studenti: 70 Kč, akreditovaní novináři zdarma.

Proč je v Česku očkování povinné, když ve většině zemí západní Evropy mají rodiče právo volby? Neočkují tu doktoři děti příliš brzy? A mají vůbec čeští rodiče o očkování dostatek informací? Dokumentaristka Tereza Reichová s manželem Hynkem Reichem Štětkou hledají odpovědi na tyto a mnohé další otázky. S narozením dcery Žofky přišly obavy o její zdraví. Mladí manželé se vyzbrojují kamerou a točí vše, co by mohlo ovlivnit jejich rozhodnutí, zda dceru očkovat, nebo ne. V diskusích s pediatry, s ministerstvem zdravotnictví, s kamarády, s babičkou malé Žofky i sami mezi sebou zjišťují, že vytvořit si na celý problém jasný a dobře podložený názor není zdaleka tak jednoduché.

 

 

Rezervujte už nyní, sál má omezenou kapacitu. Rezervace na: info@poockovani.cz. Rezervace bude platná až po zaplacení vstupného na účet Společnosti pacientů s následky po očkování 2400869820/2010 vedený u Fio banky. Do informací pro příjemce prosíme napište "ponrepo" a svoje jméno.